ISOMAT la a 38- a ediție a Internațional YAPI-TURKEYBUILD

yapi-report-2015-

ISOMAT a participat la a 38-a ediție a International YAPI-TURKEYBUILD, care a avut loc în TUYAP Fair și Congress Center, din Istanbul, Turcia, între 21 și 25 aprilie 2015.

YAPI-TURKEYBUILD Istanbul este cea mai importantă expoziție interregională a industriei construcțiilor din Turcia, Balcani, fostele țări CSI, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Expoziția din acest an a avut foarte mare succes, deoarece numărul de expozanți a crescut la 1.250 și suprafața expozițională a acoperit 100.000 mp.

În fiecare an, vizitatorii expoziției – ingineri, arhitecți, producători, instalatori și persoane fizice, au posibilitatea să se informeze cu privire la ultimele evoluții tehnologice și noile produse din sectorul construcțiilor.

La standul firmei ISOMAT , un mare interes a fost stârnit de gama nouă, inovatoare de materiale poliuretanice, care include membrane hidroizolante, etanșanți, adezivi și pardoseli; printre ele, ISOFLEX-PU 500 hidroizolant poliuretanic, monocomponent, pentru terase.

Vom fi bucuroși să vă urăm bun venit la următoarea oprire, Expoziția Internațională CONSTRUMAT 2015, care va avea loc în Barcelona, Spania, 19- 23 Mai 2015.

ISOMAT a participat la Expoziția Building and Interiors Mosbuild 2015

mosbuild-report-2015

ISOMAT a participat la Expoziția Building and Interiors Mosbuild. Această expoziție este organizată în fiecare an la Moscova și este lider în cadrul expozițiilor pentru construcții în Rusia. Expoziția a avut loc la Expocenter, în perioada 14- 17 Aprilie 2015.

Vizitatorii standului ISOMAT au avut posibilitatea să se informeze despre gama largă de produse ale companiei, care include : materiale hidroizolante, aditivi pentru beton și mortar, adezivi și chituri, materiale pentru reparații, tencuieli gata preparate, vopsele și pardoseli industriale, precum și despre o gamă largă de soluții constructive de la ISOMAT.

Cel mai mare interes, l-a prezentat gama inovatoare de materiale poliuretanice care include membranele hidroizolante, vopselele pentru pardoseli, adezivii și grundurile; printre ei, ISOFLEX-PU 500 produs poliuretanic, monocomponent, pentru hidroizolarea teraselor.

Vom fi bucuroși să vă urăm bun venit la următoarea noastră oprire, Expoziția Internațională Construmat, care va avea loc în Barselona, Spania, 19- 23 mai 2015.

ISOMAT a participat pentru prima dată la BAU 2015

bau-report

ISOMAT a participat pentru prima dată la BAU 2015, Târgul pentru Arhitectură, Materiale și Sisteme pentru construcții, care a avut loc la centrul expozițional Messe, în München, Germania, între 19 și 24 ianuarie 2015.

Standul firmei ISOMAT , cu un design modern și echipat cu mostre reale de produse și soluții recomandate de companie, a atras un număr mare de vizitatori din toate colțurile lumii. Ingineri, contractori, instalatori, comercianți și persoane fizice au avut șansa de a se informa pentru o gamă largă de produse ale ISOMAT – produse de impermeabilizare, materiale pentru reparații, adezivi de gresie și chituri, vopsele, tencuieli, pardoseli industriale și aditivi pentru beton și mortar.

Publicul a arătat un interes deosebit pentru domeniul de produse poliuretanice; printre ele, ISOFLEX-PU 500 – produs poliuretanic monocomponent pentru hidroizolarea teraselor.

Prin participarea sa la BAU, ISOMAT urmărește atât consolidarea prezenței sale existente pe piața germană locală, și de asemeni crearea de contacte pentru a deschide noi piețe în străinătate. În momentul de față, ISOMAT este exportator în 42 de țări la nivel internațional, deține două companii producătoare în Serbia și România și filiale în Turcia, Bulgaria și Slovenia, precum și o reprezentanță în Rusia.

Expoziția BAU este cel mai mare târg din lume în sectorul construcțiilor. În acest an, ea a găzduit peste 2.000 de expozanți din 46 de țări și a atras 251200 de vizitatori, depășindu-se pe sine, cu un număr record în istoria sa de 50 de ani. Vizitatorii străini provin în principal din Rusia, Turcia, țările din Orientul Mijlociu, China, Austria și Belgia.

Următoarea expoziție, la care ISOMAT dorește să participe, este expozitia internațională de arhitectură și structuri “YugBuild“, care va avea loc în Krasnodar, Rusia, între 25 și 28 februarie 2015.