ISOMAT va participa la “The Big5” Dubai 2017

ISOMAT va participa pentru al patrulea an consecutiv la “Big 5”, cea mai mare expoziție internațională de construcții din Orientul Mijlociu, care va avea loc la Dubai World Trade Center, în Dubai, UAE, între 26 și 29 noiembrie 2017.

Puteți vizita Pavilionul ISOMAT în Sala 4, Stand D177. Personalul nostru cu experiență și specializare în domeniul construcțiilor, vă poate informa despre gama largă de produse și soluții pentru industria modernă a construcțiilor. Veți putea viziona sistemele inovatoare de hidroizolații din poliuretan ISOMAT PU SYSTEMS, sistemele de hidroizolații Polyurea, sistemele de acoperire pentru pardoseli industriale și mortarele de modelaj decorativ pentru pardoseli, pereți și mobilier încorporat.

Cu o prezență de 38 de ani în industria construcțiilor, expoziția “Big 5” sa stabilit ca un punct de întâlnire pentru cele mai mari companii de construcții din întreaga lume. Noutatea din acest an este “Big 5 Talks”, o serie de sesiuni și seminarii care au scopul de a oferi participanților oportunitatea unui schimb de cunoștințe și idei, precum și modalitatea de a se informa despre cele mai recente evoluții din domeniul construcțiilor și al materialelor de construcții.

Programul expoziției: 11:00-19:00

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul expoziției: https://www.thebig5.ae