Participarea ISOMAT la ECOBUILD 2016

ISOMAT, în colaborare cu SHC, distribuitorul său autorizat în Marea Britanie, a participat pentru prima dată la expoziția ECOBUILD, care a avut loc la centrul de expoziții Excel în Londra, în perioada 8-10 martie 2016.

Vizitatorii au avut ocazia unică de a întâlni peste 800 de expozanți din Marea Britanie și expozanți internaționali și de a vedea pentru prima data peste 1000 de produse utilizate pentru proiectele lor de construcții, de renovare, etc.

La standul ISOMAT interesul vizitatorilor a fost stârnit de sistemul complet termo-izolație exterioară ISOMAT-THERMOSISTEM, precum și soluțiile de hidroizolare poliuretanice ISOMAT. ISOMAT, având ani de experiență și de know-how-ul dovedit, oferă o serie completă de produse pentru impermeabilizare a oricărui spațiu, în cazul în care pot apărea probleme de umiditate, cum ar fi subsoluri, piscine, bai, bucatarii, rezervoare etc.

ISOMAT va fi bucuros să vă urez bun venit la următoarea oprire a sa, la a 39-a expoziție YAPI-TURKEYBUILD, care va avea loc la Istanbul, în perioada 10-14 mai 2016.

20160309_140015_resized